Esküvői díszek gyerekeknek

Az esküvői szertartások elengedhetetlen és tagadhatatlanul bájos résztvevői a gyerekek. Pláne, ha a saját gyermekünk az, aki az oltár elé kísér minket… Éppen ezért fontos, hogy olyan – a menyasszonyi csokorral – harmonizáló kiegészítőt válasszunk a gyermekeknek, amelyek nem zavarják őket, mégis büszkén és szívesen viselik a be- és kivonulás alatt, a fotózás során, vagy épp a buliban, amikor már szabadon szaladgálhatnak a vendégsereg között.

Nagyszerű megoldás erre – és valljuk be, csodásan néz ki a kislányok hajában – a virágkoszorú, ráadásul a vintage stílusú esküvők szinte elengedhetetlen kiegészítője. Az idei szezonban több olyan esküvői dekorációs munkánk is volt, ahol a koszorúslányok virág hajpántban vonultak, így nem foglalta le a kezüket a koszorúslány csokor, büszkén és boldogan kísérhették a menyasszonyt és a vőlegényt.

Számos technika létezik a virágkoszorú elkészítésére, nekünk (és a megrendelőinknek) a hajpántos megoldás vált be a leginkább. Olyan könnyen hajlítható, de a fejet nem szorító hajpántokat használunk, amelyek viselése kényelmes, a gyerekek fejéről nem esik le egykönnyen.
WP_20150805_002 WP_20150805_004

       A hajpántot az esküvői dekorációval harmonizáló szaténszalaggal teljesen bevonjuk. Ezt jó előre elkészítjük, mert az esküvői előkészületek ideje alatt bizony erre lenne a legkevesebb időnk. A hajpántok aztán az esküvő reggelén kapnak főszerepet, mert az élővirágokat az esküvő előtt 1-2 órával kötjük rá a hajpántokra, természetesen a ceremónia stílusának megfelelő virágokból.

hajdísz A gyerekek alig várják, hogy királylányok lehessenek, imádják a virágkoszorúkat, mi pedig mindig azt a visszajelzést kapjuk, hogy a gyermekek még napokkal később is féltve őrzik virágdíszüket.

hajdísz

      A díszeket többnyire aprófejű virágokkal díszítjük; csokros rózsát, lisiantust (szellőrózsát) és rezgőt használunk. Így a díszek tökéletesen illeszkednek, mégis mutatósak, nem veszik el a hangsúlyt kislányok boldog mosolyáról.

hajdísz

Igen ám, de mi a helyzet a fiúkkal?

Az ő egyéniségüket is jól kifejezi, ha a szokásostól eltérő, mégis vagány és humoros kitűzőt választunk nekik. Ilyenek a Lego-figurás kitűzők, amelyek közül bármelyiket választhatják a gyerekek, a mesefigurás hősöktől az autóvezetőig bárki bőrébe bebújhatnak, ráadásul örök emlékként meg is tarthatják a kitűzőjüket, hiszen az sosem hervad el!

Legó figurás kitűzőHa szeretnél Te is hasonló díszeket az esküvődön, üzenj nekünk az oldalon keresztül, vagy írj egy e-mailt az info@naturdekor.hu címre.