Idénre tervezed az esküvődet? Akkor számolj velünk!

A januári latyakos időjárásban viszonylag nehéz ráhangolódni egy pompás, napsütéses tavaszi-nyári esküvő gondolatára, pedig ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, érdemes már most sok mindent megtervezni, eldönteni és megrendelni. Életetek nagy napja az esküvőtök, ehhez méltóan szeretnétek minden apró részletet úgy megélni, ahogy azt Ti megálmodtátok! Görgess tovább, és nézd meg a lap alján található ajánlatunkat is!zaszlo

Mire érdemes figyelnetek az esküvő előkészületei során?

Stílus, hangulat

A szervezés legelején érdemes megbeszélned a pároddal, hogy milyen stílusú esküvőre vágytok. Ez azért nagyon fontos, mert a manapság elérhető kínálatban lehetőségetek van arra, minden apró részlet harmóniában álljon egymással, ezáltal Veletek! A megálmodott stílus befolyásolja a helyszínválasztást, a ruhát, a színeket, a virágokat, az ételeket, a teljes esküvő hangulatát.fotófal

Edina véleménye rólunk:
Amikor felkerestem a Naturdekort az esküvőm dekorációjával kapcsolatban, már az első egyeztetésnél tudtam, hogy jól választottam. Rögtön éreztem, hogy Ágival könnyű lesz a “munka”, mindig értette, mire gondolok, pontosan tudta, hogyan kell azt megvalósítani, szuper ötleteket adott és azt is segített belőni, hol a határ a mesés és a giccses között… 🙂 Minden nagyon gördülékenyen működött, az első tervek egyeztetésétől egészen a kivitelezésig. Álomszép esküvői helyszínt varázsolt nekünk és mindent megoldott, így nekem nem kellett semmin idegeskednem.

Az Edina esküvőjéről készült képeket itt tudod megnézni:

Meghívó, honlap

Az első benyomás, amely a vendégeiteket éri az esküvőtökből, az a meghívó. Természetesen ezt is tökéletes összhangba lehet, sőt, érdemes teljes összhangba hozni az esemény megjelenésével, hangulatával. Továbbgondolva a dolgot, érdemes létrehozni egy online felületet, honlapot, ahol tájékozódhatnak a vendégek a pontos időpontokról, helyszínekről, dress code-ról, illetve ahová az esküvői képeket is feltölthetitek majd. Meghívó- és honlaptervezésünkről az info@naturdekor.hu címen kérj ajánlatot, már az első lépésektől rendelkezésedre állunk!

Virág, dekoráció

Koszorúslány fejpánt élő virágokbólTalán sablonosnak tűnhet, de valóban igaz, hogy az esküvőd dekorációja meghatározza az alaphangulatot. A színek, a virágok, a felhasznált kellékek mind-mind tükrözik, hogy az esküvőtök bizony életetek egyik legmeghatározóbb élménye, és Ti mindent megtetteket azért, hogy a végeredmény szívhez szóló legyen, és Rólatok szóljon…

Kata véleménye a munkánkról:
Novemberben tartottuk az esküvőnket és egy csodaszép télies hangulatú eseményt álmodtunk meg. A Naturdekor csapatát és munkáit régóta ismertük, így egyértelmű volt, hogy őket kérjük meg az esküvőnk dekorálására és a csokor elkészítésére. Utólag biztosan állíthatom, hogy ezzel a legjobb döntést hoztuk, hiszen a munkájuk hatalmas szerepet játszott abban, hogy felejthetetlen lett az esküvőnk. Áginak e-mailen küldtem pár képet arról, hogy mik lennének az én ötleteim, majd egy kellemes vacsora keretében a helyszínen mindent pontosítottunk. Igazán egyedi ötletekkel és javaslatokkal álltak elő, és minden apró részletre nagyon alaposan kitértek. Az első perctől fogva látszott a profizmusuk. Biztos voltam benne, hogy csodálatos lesz a végeredmény, de amikor beléptem a terembe a látvány minden álmomat felülmúlta. Minden tökéletes volt, elegáns ugyanakkor különleges, azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom ilyen szépet még sosem láttam. 

A vendégeink közül is mindenki kiemelte a dekorációt. Hatalmas köszönettel tartozunk nekik a munkájukért és, hogy mesébe illővé varázsolták a helyszínt. Külön köszönet jár a gyönyörű csokorért és minden egyéb apróságért amivel hozzájárultak az eseményhez (gyűrűpárna, kitűzők stb.). Nélkülük ez nem valósulhatott volna meg. Mindenkinek teljes szívből ajánlom őket.

Bérelhető termékeink

Számos olyan kiegészítőt érdemes használni, amelyek remekül kihangsúlyozzák a teljes dekorációt, megvásárlásuk viszont felesleges teher lenne a számotokra, ráadásul az esküvő után nem is nagyon tudnátok mire használni őket. Ezért hoztuk létre a Bérelhető termékeket, megkönnyítve ezáltal a Ti dolgotokat, felesleges költségek nélkül!

Fotós

Az esküvőd napján szinte alig van időd feldolgozni az eseményeket, sokszor csak sodródsz az árral. Egy jó fotós azonban úgy örökíti meg számotokra az eseményeket, hogy nem győztök betelni a látvánnyal, és sokszor magatok is rácsodálkoztok, hogy “Jé, ennyi minden történt az esküvőnkön?!” A jó fotós elkapja azt a “bizonyos” pillanatot, amit mindig is viszont szerettél volna látni. A jó fotós számunkra már adott, nézd meg néhány referenciáját itt, mi már évek óta együtt dolgozunk vele.

Mi az tehát, amiben segíteni tudunk?

  • Meghívótok megtervezése, kivitelezése

  • Esküvői oldalatok megtervezése, kivitelezése és folyamatos szerkesztése – Veletek együttműködésben!

  • Esküvői fotózásotok lebonyolítása az első pillanattól az utolsóig

  • Teljes esküvői dekorációtok elkészítése a csokroktól, kitűzőktől, virágoktól kezdve a legkülönbözőbb dekorációs kellékekig. Ha még nem tetted, nézd meg Bérelhető termékeinket itt!

… és még valami…

Bónusz nászajándék ajánlat

Sokan kérdezik, hogy mit kértek nászajándékba, de leginkább az esküvői költségeket szeretnétek csökkenteni? Itt az ideális megoldás:

ajándékutalvány

Ajándékutalványaink 5.000 Ft, 10.000 Ft és 15.000 Ft-os címletekben vásárolhatók meg, ráadásul bérelhető termékeinkre is érvényesek! Az utalványok a megvásárlástól számított 1 évig érvényesek.

SŐT!

Amennyiben a teljes esküvői dekorációt és fotózást tőlünk rendeled meg, a megvásárolt ajándékutalvány értékével csökkentheted a szerződésben szereplő végösszeget is! Tehát a felhasznált ajándékutalványok összegével kevesebb lesz a költségetek!

Az ajándékutalvány megvásárlásakor a vásárló félnek csak a neveteket és az esküvőtök pontos dátumát kell megadnia. Figyelünk a legapróbb részletekre is: a vásárló fél postán természetesen megkapja a megvásárolt ajándékutalványt nyomtatott formában, így a nászajándékotokat kézzelfogható formában is át tudja majd adni…

És ezzel még nincs vége…

naturdekor_early_bird_ajanlatRendeld meg esküvőd dekorációját 2016. február 14-ig, és a szerződésben szereplő végösszegből 10% kedvezményt biztosítunk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, az időpontok gyorsan betelnek! Ha még nem láttad referenciáinkat, ide kattintva megnézheted!

Jelentkezz most, mert Early Bird ajánlatunk csak a 2016. február 14-ig beérkezett megrendelésekre érvényes!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Esküvő időpontja (kötelező)

Esküvő helyszíne

A jelentkezés nem jelenti szolgáltatásaink automatikus megrendelését. Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Kérdésed esetén szívesen válaszolunk! Írj egy e-mailt az info@naturdekor.hu címre.

Hogy ne maradj le friss híreinkről, iratkozz fel hírlevelünkre itt!