Húsvéti asztaldekorációs tippjeink a Fördős Zé Magazinban

Biztos tudjátok, hogy Karácsony előtt jelent meg a népszerű főzőguru Fördős Zé gasztromagazinja, amely mostantól online formában, gasztroportálként is működik. Nos, ha a karácsonyi asztaldekorációs munkát szerettük, akkor a mostani, húsvéti terítékes felkérést egyenesen imádtuk! Az egész csapat nagyon laza, nyitott és kedves, gyakorlatilag (ismét) teljesen szabad kezet kaptunk, amelyet igyekeztünk kihasználni. Zé konyhájában zseniális kiegészítőkre bukkantunk, élénk színekkel, formákkal, letisztult grafikákkal; valljuk be, számunkra is nagyon hasznos és sok tanulással jár egy-egy ilyen felkérés. Nagy élmény testközelből látni, hogy hogyan áll össze egy ilyen sokrétű produkció.

A cél most is egyértelmű volt: csak pofon egyszerű, a Te konyhádban is fellelhető kiegészítőket használva, néhány filléres dekor elemmel és virággal megbolondítva hogyan érj el bámulatos hatást a vendégeid és a családod körében!

Próbáld ki őket, nem fogsz csalódni!
A többi húsvéti-tavaszi kiegészítőt pedig szerezd be itt:
http://naturdekor.hu/termekkategoria/tavasz/

A terítési tippek részletes leírását itt találod:
https://zemagazin.hu/husvet/husveti-asztaldekoracios-tippek/

Fotók: Puskás Nóra
Grafika: Dés fotó

 

 

Anna és Barna varázslatos esküvője

Annával körülbelül 1 éve találkoztunk először, hogy megbeszéljük, milyen esküvői dekorációt álmodott meg, és azt hogyan tudjuk megvalósítani. A nyár közepére tervezték az esküvőt – sátorban, szabad ég alatt, igazi kánikulai hangulatot varázsolva a vendégeknek és maguknak. Örömmel és izgalommal készültünk mindannyian, hiszen egy vintage, romantikus kert volt a helyszín Budapest belvárosában. Finom színekkel, sok-sok kalitkával és romantikus virágokkal készültünk.

Egyetlen körülménnyel azonban egyikünk sem számolt. A nyár közepén, amikor az átlag hőmérséklet 30 Celsius fok körül van, nem gondoltuk, hogy szakadó esőben és 15 fokban kell dekorálnunk.  Így aztán nem maradt más hátra, mint hogy rögtönöztünk, és a kovácsoltvassal díszített lépcsőfeljárós, szecessziós háttér helyett a benti aulában kellett esküvőhöz méltó hangulatot teremtenünk.

A nagyon kellemes púder színek, az amerikai stílusú székek, valamint a dekorlampionok és szép esésű anyagok jól használhatóak voltak a galériás aula két oldaláról indítva. Az egymással harmonizáló kiegészítők így is egységessé és hangulatossá tették a dekorációt. Az ifjú pár Nagy Napját pedig az időjárás nem ronthatta el… 🙂

Annáék így értékeltek bennünket:
“Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek a Nagy napunk dekorációját. Sajnos az idő nem volt kegyes velünk, július közepe ellenére szinte egész nap folyamatosan esett az eső. A kerti szertartásunk így odalett ugyan, de a helyszíni rögtönzés után csodálatos beltéri helyszínt varázsoltatok. A kintre szánt szellőrózsa füzérek például tök jól feldobták a sátor egyhangú oldal falát. A virágok gyönyörűek voltak, és a kalitkákban is iszonyatosan jól mutattak, nagyon sokan dicsérték a dekorációt! A fotósarkot is imádták az emberek, és tök jól beágyaztátok a mackóinkat is. Ha újracsinálnánk az esküvőt, biztos vagyok benne, hogy dekorosnak ismét Titeket választanánk. Még egyszer köszönünk mindent, és sok szép esküvőt kívánunk Nektek a jövőben! ”

További referenciáinkért és ajánlatkérésért kattints ide!

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt az info@naturdekor.hu címre! Legfrissebb híreinket hírlevelünkben olvashatod, amelyre itt tudsz feliratkozni.

Ízlés, stílus, elegancia – Tündi és Gyuri esküvője

Tündi e-mailben vette fel először a kapcsolatot velünk. Pontosan leírta, hogy mit szeretnének a párjával az esküvőjükön, helyszínként pedig az Ádám Villa csodás, neobarokk épületét és kertjét adta meg. Nos, utólag bevallhatjuk, hogy a helyszínbe első látásra beleszerettünk, ezért is volt nagy öröm számunkra, hogy Tündiék minket választottak az esküvői dekorációjuk elkészítésére…

Menyasszony és vőlegény
Menyasszony és vőlegény

A csokrok

Az első “dekorációs elem”, amivel az egész násznép találkozik, a menyasszonyi csokor. Ezért fontos, hogy minden virágdíszítés harmonizáljon egymással, mindenben legyen valami, ami egységessé teszi a teljes dekorációt. Nem véletlen, hogy a csokrok, kitűzők, koszorúslány díszek, szülőköszöntő csokrok és a teremdekoráció harmonizáltak egymással.

A kert

A kert szépségéhez mindenképpen csak finom dekorációt javasoltunk, amelyeknek köszönhetően nem túldíszített, hanem harmonikus és finom lett a kültéri összkép. Tündi pedig mindvégig ideális partner volt ebben. Elfogadta a javaslatainkat, egyúttal Ő is nagyon ízléses és stílusos kiegészítőket kért.

A termek

A beltér eleganciájára a kandallópárkányok tették fel a koronát, ezért azok visszafogott, de elegáns díszítését semmiképpen nem hagytuk volna ki. Ráadásul az ifjú pár fotóit építettük bele a dekorációba, így minden vendég vethetett egy pillantást a közös képekre.

A termek klasszikus stílusához púder színeket használtunk. Ennek köszönhetően a dekoráció nem elnyomta, hanem kiemelte a helységek eleganciáját.

Vintage üvegekA villa bejáratában lévő antik komód meghatározza a hely szellemét. Ehhez híven igyekeztünk ezt is díszíteni.

Tünditől az alábbi megható ajánlást kaptuk:

“Kedves Ági! Kedves Naturdekor!

Szeretnénk nektek köszönetet mondani a július 2-i, Ádám villában megtartott esküvőnk fantasztikus dekorációjáért.

Amikor rátaláltam a honlapotokra, először csak azt gondoltam, hogy arra a stílusra, azokra a dekorációs elemekre találtam rá, amely dekorációt szeretnénk az esküvőnkön megjeleníteni. Mikor megérkezett a mindenre kiterjedő árajánlatotok és ezt követően személyesen is találkoztunk, már tudtam, hogy nemcsak a dekoráció stílusára, hanem a legtökéletesebb dekoráció megalkotójára találtam rá a Naturdekor személyében. A közös munka során pedig az is kiderült, hogy nemcsak a legprofibbak, hanem a legkedvesebbek is vagytok, még egyszer köszönöm azt a gyönyörű csokrot, amit meglepetésként készítettél nekem ajándékba még jó pár hónappal az esküvő előtt. Ez az a figyelmesség, ami többek között megkülönböztet benneteket más szolgáltatóktól, és ezzel a figyelmességgel tudtok ráérezni arra a stílusra, amelyet egy-egy pár szeretne képviselni az esküvőjén.

A menyasszonyi csokromtól kezdve az emlékfán keresztül a boldogságkapuig minden egyes elemét imádtam a dekorációnknak. Sok helyen olvastam, hogy az esküvőből a vendégek számára egyedül az étel és a hangulat marad meg, amire emlékeznek. Nálunk ez a teória biztosan megdőlni látszik, mert még három héttel az esküvő után is sok vendég emlegeti nekünk, hogy milyen kifinomult és ízléses volt a dekoráció, mennyire tetszett nekik.

Egy biztos, hogy ezentúl bármilyen virágról, dekorációról is legyen szó, csak hozzátok megyünk és kizárólag benneteket ajánlunk!

Még egyszer köszönjük a csodálatos munkátokat!

Tündi és Gyuri”

Fotók: Dés fotó, Budapest Party Service
Catering: Budapest Party Service
Rendezvényhelyszín: Ádám Villa

Esküvőre készülsz? Nézd meg esküvői ajánlatunkat itt, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@naturdekor.hu címen.

Szerelem, boldogság, tökéletes harmónia

Nórival és Zolival egy hideg, borongós január végi estén találkoztunk először az esküvőjük helyszínén, a budapesti Hemingway Étteremben. Néhány perc beszélgetés után egyértelmű volt, hogy határozottan tudják, mit és hogyan szeretnének, konkrét elképzeléseik voltak a dekorációval kapcsolatban is, így abszolút egy hullámhosszra kerültünk. A felmerülő javaslatokra nyitottak voltak, öröm volt velük “dolgozni”. 🙂

Az esküvő fő színei a kék és a krém voltak, amely tökéletesen harmonizált az étterem stílusával.

A menyasszonyi csokor, a csuklódíszek, a kitűzők, az autódíszítés és az asztaldíszek mind-mind egységesek. A sok apróságból áll össze a tökéletes összhang.

Szeretjük a személyes, közös emlékeket beépíteni a dekorációba. Jelen esetben közös fotók kerültek az oszlopokra, a vendégek pedig jókívánságaikat az ifjú pár fotóival díszített kalitkába tehették.

A menyasszony és a vőlegény csodás fotóiból is mutatunk párat…

Nóri és Zoli így írtak rólunk:

“Kedves Ági! Kedves Naturdekor csapat!

Köszönjük szépen az esküvői dekorációt, minden nagyon mesés, ízléses és letisztult volt, épp olyan amilyennek megálmodtuk, ami illik hozzánk. A dekoráció főszíneként a kéket választottuk, ami visszaköszönt a gyönyörű menyasszonyi csokorban, így a “valami kék” a kezemben is megjelent, nemcsak a lábamon lévő harisnyakötőn. 🙂 A hortenzia nagyon szépen mutatott a fehér rózsával. Külön köszönjük a köszönőajándékoknak és a jókívánságoknak elkészített ötletes asztalt. Végül, de nem utolsó sorban nagyon szimpatikus volt Benned a rugalmasságod!

Nagyon szépen köszönünk még egyszer mindent! További sok és szép munkát! Aki kérdezni fogja, annak biztosan titeket fogunk ajánlani. 🙂

Nóri és Zoli”

Az ifjú párnak ezúton is sok-sok boldogságot kívánunk!

Fotók (dekoráció): Dés fotó

Balatoni esküvő, Balaton-felvidéki levendulából

Edinával január végén találkoztam először, Early Bird akciónkra jelentkezett az oldalon keresztül, amelyet egy személyes találkozó követett. Az első pár mondatból kiderült, hogy Edina szíve-vágya egy levendulával díszített esküvő, de május közepén ez friss levendulából gyakorlatilag kivitelezhetetlen. Megbeszéltük, hogy nagyjából milyen elképzelése van, milyen dekorációs elemeket szeretne, amelyre árajánlatot adunk.

Engem csak nem hagyott nyugodni ez a levendula kérdés, így felhívtam a nővéremet – aki egy gyönyörű dörgicsei levendula ültetvény tulajdonosa -, hogy maradt-e még levendulája a 2015-ös szüretből. Igen volt a válasz (amelyért örök hála ezúton is), így örömmel adhattam hírül Edinának, hogy ha minket választ, levendulája is lesz az esküvőjén, ráadásul a Balatonalmáditól csak néhány kilométernyi távolságra lévő Dörgicséről. Minket választott. 🙂

Tippek, amelyek Edina és Lóri esküvőjén is jól működtek

Ültetőkártya és köszönetajándék egyben
Edinának is adtunk tippeket, amelyek nagyon jól működtek az esküvőjén. Ilyen például az “ültetőkártyaként” és köszönet ajándékként is funkcionáló dísz, amelyet a vendégek székeire rögzítünk az adott vendég keresztnevével, a menyasszony és vőlegény nevével és az esküvő dátumával. A forma sokféle lehet, jelen esetben fa korongra készültek ezek a kedves emlékek, az esküvőn használt tematikus szalagokkal és színekkel díszítve. Így már rögtön kész a köszönet ajándék is egyben, amely évekig kedves emlék a vendégeknek.

Oltárdísz és főasztaldísz egyben
A szertartáson használt oltár- vagy anyakönyvvezetői dísz a lakodalom során az ifjú pár főasztal díszeként is nagyon szépen mutat, csak meg kell kérni egy barátot vagy rokont, hogy az asztaldíszt a szertartás után vigye magával a vacsora helyszínére.

Dobócsokor, amely 3 felé repül
A menyasszony dobócsokra is okozhat meglepetéseket… 3 kisebb csokrot készítünk, amelyeket szalaggal kötünk össze, így a dobócsokorra váró lányok mit sem sejtve 1 csokorra számítanak. Igen ám, de a menyasszony eloldja a szalagot, és az 1 csokorból rögtön három lesz… A lányok barátai meg foghatják a fejüket… 😉 Dobócsokrot elkapó lányok

Finom kiegészítők
A teljes esküvői dekorációban megjelentethető egy fő motívum, szín vagy virág – jelen esetben a levendula -, amely diszkréten alkalmazva mégis meghatározza a teljes dekorációt, harmóniát teremtve az apró részletekben is.

A fenti tippeket Edináék is megfogadták, amelynek eredményeként egy harmonikus, meghitt, levendulás esküvőt sikerült megvalósítanunk a számukra. Edina így írt rólunk az esküvője után:

Kedves Ági, Kedves Naturdekor!
2016.
május 14-én volt az esküvőnk Balatonalmádiban. Levendula dekoráció volt az álmom, pasztell színekkel. Neked köszönhetően teljesült ez a vágyam, amiért nagyon hálás vagyok. A templomdíszítés, az asztaldíszek, a csokor és minden dekorelem összhangban volt, a köszönet ajándékként is funkcionáló névtábla különösen nagy sikert aratott a násznépnél.

Köszönöm még egyszer a munkátokat, bátran ajánlom a csapatot minden menyasszonynak. 🙂

Az ifjú párnak ezúton is sok boldogságot kívánunk!

Fotók: Dés fotó, Száz Jenő

Bérelhető kopogtató minden alkalomra

Bérelhető kopogtató… Igen-igen, nem tévedés!

Ezzel a vagány bérelhető kopogtatóval abszolút feldobhatod esküvődet vagy rendezvényedet, ráadásul egyedi lehetsz, hiszen nincs két teljesen egyforma dekoráció.

A nyírfavessző koszorúba kötött kis üvegcsékbe ugyanis a dekorációddal harmonizáló élővirágot teszünk, és természetesen a megfelelő szalagokkal díszítjük. Ráadásul bérelhető, így nem jár megterhelő költségekkel, mégis egyszerű, nagyszerű, mutatós!
Minden dekorációs munkánk során törekszünk az ötletességre, egyediségre, maximálisan együttműködve a megrendelővel. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy személyesen is találkozzunk az érdeklődőinkkel (ideális esetben a rendezvény helyszínén), mert a tapasztalat mindig azt mutatja, hogy számtalan új – akár közös – ötlet születik egy-egy ilyen megbeszélésen, amelynek megvalósítását örömmel végezzük el. Az újdonságok minket is inspirálnak, és mindig nagy boldogság megrendelőink szemében látni az elégedettséget, amikor a kész dekorációt először meglátják.

Early Bird ajánlatJelentkezz esküvői Early Bird ajánlatunkra most, mert a határidő február 14-én lejár!

Referenciáinkból itt is szemezgethetsz, további bérelhető termékeinkért pedig katt ide.

 

 

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Esküvő időpontja (kötelező)

Esküvő helyszíne

A jelentkezés nem jelenti szolgáltatásaink automatikus megrendelését. Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Kérdésed van? Küldj nekünk e-mailt az info@naturdekor.hu címre.

Hogy ne maradj le friss híreinkről, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

Idénre tervezed az esküvődet? Akkor számolj velünk!

A januári latyakos időjárásban viszonylag nehéz ráhangolódni egy pompás, napsütéses tavaszi-nyári esküvő gondolatára, pedig ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, érdemes már most sok mindent megtervezni, eldönteni és megrendelni. Életetek nagy napja az esküvőtök, ehhez méltóan szeretnétek minden apró részletet úgy megélni, ahogy azt Ti megálmodtátok! Görgess tovább, és nézd meg a lap alján található ajánlatunkat is!zaszlo

Mire érdemes figyelnetek az esküvő előkészületei során?

Stílus, hangulat

A szervezés legelején érdemes megbeszélned a pároddal, hogy milyen stílusú esküvőre vágytok. Ez azért nagyon fontos, mert a manapság elérhető kínálatban lehetőségetek van arra, minden apró részlet harmóniában álljon egymással, ezáltal Veletek! A megálmodott stílus befolyásolja a helyszínválasztást, a ruhát, a színeket, a virágokat, az ételeket, a teljes esküvő hangulatát.fotófal

Edina véleménye rólunk:
Amikor felkerestem a Naturdekort az esküvőm dekorációjával kapcsolatban, már az első egyeztetésnél tudtam, hogy jól választottam. Rögtön éreztem, hogy Ágival könnyű lesz a “munka”, mindig értette, mire gondolok, pontosan tudta, hogyan kell azt megvalósítani, szuper ötleteket adott és azt is segített belőni, hol a határ a mesés és a giccses között… 🙂 Minden nagyon gördülékenyen működött, az első tervek egyeztetésétől egészen a kivitelezésig. Álomszép esküvői helyszínt varázsolt nekünk és mindent megoldott, így nekem nem kellett semmin idegeskednem.

Az Edina esküvőjéről készült képeket itt tudod megnézni:

Meghívó, honlap

Az első benyomás, amely a vendégeiteket éri az esküvőtökből, az a meghívó. Természetesen ezt is tökéletes összhangba lehet, sőt, érdemes teljes összhangba hozni az esemény megjelenésével, hangulatával. Továbbgondolva a dolgot, érdemes létrehozni egy online felületet, honlapot, ahol tájékozódhatnak a vendégek a pontos időpontokról, helyszínekről, dress code-ról, illetve ahová az esküvői képeket is feltölthetitek majd. Meghívó- és honlaptervezésünkről az info@naturdekor.hu címen kérj ajánlatot, már az első lépésektől rendelkezésedre állunk!

Virág, dekoráció

Koszorúslány fejpánt élő virágokbólTalán sablonosnak tűnhet, de valóban igaz, hogy az esküvőd dekorációja meghatározza az alaphangulatot. A színek, a virágok, a felhasznált kellékek mind-mind tükrözik, hogy az esküvőtök bizony életetek egyik legmeghatározóbb élménye, és Ti mindent megtetteket azért, hogy a végeredmény szívhez szóló legyen, és Rólatok szóljon…

Kata véleménye a munkánkról:
Novemberben tartottuk az esküvőnket és egy csodaszép télies hangulatú eseményt álmodtunk meg. A Naturdekor csapatát és munkáit régóta ismertük, így egyértelmű volt, hogy őket kérjük meg az esküvőnk dekorálására és a csokor elkészítésére. Utólag biztosan állíthatom, hogy ezzel a legjobb döntést hoztuk, hiszen a munkájuk hatalmas szerepet játszott abban, hogy felejthetetlen lett az esküvőnk. Áginak e-mailen küldtem pár képet arról, hogy mik lennének az én ötleteim, majd egy kellemes vacsora keretében a helyszínen mindent pontosítottunk. Igazán egyedi ötletekkel és javaslatokkal álltak elő, és minden apró részletre nagyon alaposan kitértek. Az első perctől fogva látszott a profizmusuk. Biztos voltam benne, hogy csodálatos lesz a végeredmény, de amikor beléptem a terembe a látvány minden álmomat felülmúlta. Minden tökéletes volt, elegáns ugyanakkor különleges, azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom ilyen szépet még sosem láttam. 

A vendégeink közül is mindenki kiemelte a dekorációt. Hatalmas köszönettel tartozunk nekik a munkájukért és, hogy mesébe illővé varázsolták a helyszínt. Külön köszönet jár a gyönyörű csokorért és minden egyéb apróságért amivel hozzájárultak az eseményhez (gyűrűpárna, kitűzők stb.). Nélkülük ez nem valósulhatott volna meg. Mindenkinek teljes szívből ajánlom őket.

Bérelhető termékeink

Számos olyan kiegészítőt érdemes használni, amelyek remekül kihangsúlyozzák a teljes dekorációt, megvásárlásuk viszont felesleges teher lenne a számotokra, ráadásul az esküvő után nem is nagyon tudnátok mire használni őket. Ezért hoztuk létre a Bérelhető termékeket, megkönnyítve ezáltal a Ti dolgotokat, felesleges költségek nélkül!

Fotós

Az esküvőd napján szinte alig van időd feldolgozni az eseményeket, sokszor csak sodródsz az árral. Egy jó fotós azonban úgy örökíti meg számotokra az eseményeket, hogy nem győztök betelni a látvánnyal, és sokszor magatok is rácsodálkoztok, hogy “Jé, ennyi minden történt az esküvőnkön?!” A jó fotós elkapja azt a “bizonyos” pillanatot, amit mindig is viszont szerettél volna látni. A jó fotós számunkra már adott, nézd meg néhány referenciáját itt, mi már évek óta együtt dolgozunk vele.

Mi az tehát, amiben segíteni tudunk?

  • Meghívótok megtervezése, kivitelezése

  • Esküvői oldalatok megtervezése, kivitelezése és folyamatos szerkesztése – Veletek együttműködésben!

  • Esküvői fotózásotok lebonyolítása az első pillanattól az utolsóig

  • Teljes esküvői dekorációtok elkészítése a csokroktól, kitűzőktől, virágoktól kezdve a legkülönbözőbb dekorációs kellékekig. Ha még nem tetted, nézd meg Bérelhető termékeinket itt!

… és még valami…

Bónusz nászajándék ajánlat

Sokan kérdezik, hogy mit kértek nászajándékba, de leginkább az esküvői költségeket szeretnétek csökkenteni? Itt az ideális megoldás:

ajándékutalvány

Ajándékutalványaink 5.000 Ft, 10.000 Ft és 15.000 Ft-os címletekben vásárolhatók meg, ráadásul bérelhető termékeinkre is érvényesek! Az utalványok a megvásárlástól számított 1 évig érvényesek.

SŐT!

Amennyiben a teljes esküvői dekorációt és fotózást tőlünk rendeled meg, a megvásárolt ajándékutalvány értékével csökkentheted a szerződésben szereplő végösszeget is! Tehát a felhasznált ajándékutalványok összegével kevesebb lesz a költségetek!

Az ajándékutalvány megvásárlásakor a vásárló félnek csak a neveteket és az esküvőtök pontos dátumát kell megadnia. Figyelünk a legapróbb részletekre is: a vásárló fél postán természetesen megkapja a megvásárolt ajándékutalványt nyomtatott formában, így a nászajándékotokat kézzelfogható formában is át tudja majd adni…

És ezzel még nincs vége…

naturdekor_early_bird_ajanlatRendeld meg esküvőd dekorációját 2016. február 14-ig, és a szerződésben szereplő végösszegből 10% kedvezményt biztosítunk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, az időpontok gyorsan betelnek! Ha még nem láttad referenciáinkat, ide kattintva megnézheted!

Jelentkezz most, mert Early Bird ajánlatunk csak a 2016. február 14-ig beérkezett megrendelésekre érvényes!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Esküvő időpontja (kötelező)

Esküvő helyszíne

A jelentkezés nem jelenti szolgáltatásaink automatikus megrendelését. Kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Kérdésed esetén szívesen válaszolunk! Írj egy e-mailt az info@naturdekor.hu címre.

Hogy ne maradj le friss híreinkről, iratkozz fel hírlevelünkre itt!

Kiket takar a naturdekor.hu?

Hiszünk abban – és egyben filozófiánk is -, hogy a személyes kapcsolatok teszik különlegessé mindennapjainkat, még akkor is, ha adott esetben egy webáruházról van szó. Mindannyian jobban szeretünk vásárolni olyan környezetben, olyan emberektől, ahol-akikkel kialakul valamilyen kontaktus, és nemcsak egy monitorral vagy e-mail címmel “társalgunk”.

Ezért szeretnénk közelebbről megmutatni Neked, kedves Vásárló, hogy kik vagyunk, milyen környezetben alkotunk, hogy lásd, a termék, amelyet tőlünk vásárolsz, valóban szívvel-lélekkel készül.
Diszkosz alakú, nyírfafonatos ajtódísz

A naturdekor.hu egy igazi manufaktúra.
Nem nagyüzemben “gyártunk”, hanem valóban minden egyes alkotóelem átmegy a kezeinken. Megrendelésedet nem egy raktárban, hanem saját kis ékszerdobozunkban készítjük el. Boltocskánk nemcsak egy virág-ajándék, zöldség-gyümölcs és biobolt, hanem közösségi tér is, ahová a kisgyermekes szülők reggelente az óvodából jövet szívesen betérnek, a kismamák beszélgetnek néhány percet, a zavarban lévő apukák pedig virágot választanak kedvesüknek. Ez az a hely, ahol az általad választott dekoráció is készül, ahol postázásra kerülnek az ajándéktárgyaid.

Boltocska

A Boltocska egy átlagos pénteken

A naturdekor.hu mögött nem többszáz fős stáb áll, hanem két lelkes és elkötelezett anyuka, akik számára nincs lehetetlen. Inspirációban sincs hiány, a trendek folyamatos figyelése mellett termékeinkbe mindig belecsempészünk valamit magunkból is.

ÁgiÁgi az oldal ötletgazdája, annak megjelenését, tartalmát, a megrendelések teljesítését végzi, egyúttal figyeli az újdonságokat és azokat valósítja meg.

JuditJudit mindennek aktív megvalósításában vesz részt, miközben saját ötleteit és elképzeléseit is bátran alkalmazza.

 

 

TUDTAD?
Az áruházunkban található ajtó- és asztaldíszek, képeslapok és dekorációk saját készítésűek, minden termék egyedi. A képeken látható díszekkel 90%-ban azonos megjelenésre garanciát vállalunk.latvany_garancia

Tetszett a bejegyzés? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj friss híreinkről!
Kérdésed van? Írj nekünk bátran az info@naturdekor.hu címre.

 

Őszi színkavalkád, akár az asztalodon is

Talán nem meglepő, hogy sokaknak az ősz jelenti a kedvenc évszakot az évben.

Természetesen nem a borús, esős napokra gondolunk ilyenkor, sokkal inkább a színpompás, érett színek, a gyümölcsök íze és illata, az erdők gyönyörű lombkoronája és nem utolsó sorban a remekül használható termések jutnak eszünkbe.

Vesszőszalag koszorú madárkával

Elképzelhetetlen az ősz az élénk sárga, narancs, rozsdabarna, méregzöld, piros színek, illetve a nyírfavessző, búzakalász, nád és csipkebogyó ágak és termések nélkül.

ajtodiszek

ajtodisz_isten_hozott_osz

A természet adja a legnagyobb inspirációt ebben az időszakban, mi is mindig nyitott szemmel járunk, hogy őszi dekorációink a maguk megkomponált, mégis natúr anyaghasználatukkal és hatásukkal illeszkedjenek a mindennapjaidba, hogy így legyenek otthonod vagy irodád őszi ékességei.

 

ajtodisz_gyor

TUDTAD?
Az áruházunkban található ajtó- és asztaldíszek, képeslapok és dekorációk saját készítésűek, minden termék egyedi. A képeken látható díszekkel 90%-ban azonos megjelenésre garanciát vállalunk. latvany_garanciaTetszett a bejegyzés? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj friss híreinkről!
Kérdésed van? Írj nekünk bátran az info@naturdekor.hu címre.

Esküvői díszek gyerekeknek

Az esküvői szertartások elengedhetetlen és tagadhatatlanul bájos résztvevői a gyerekek. Pláne, ha a saját gyermekünk az, aki az oltár elé kísér minket… Éppen ezért fontos, hogy olyan – a menyasszonyi csokorral – harmonizáló kiegészítőt válasszunk a gyermekeknek, amelyek nem zavarják őket, mégis büszkén és szívesen viselik a be- és kivonulás alatt, a fotózás során, vagy épp a buliban, amikor már szabadon szaladgálhatnak a vendégsereg között.

Nagyszerű megoldás erre – és valljuk be, csodásan néz ki a kislányok hajában – a virágkoszorú, ráadásul a vintage stílusú esküvők szinte elengedhetetlen kiegészítője. Az idei szezonban több olyan esküvői dekorációs munkánk is volt, ahol a koszorúslányok virág hajpántban vonultak, így nem foglalta le a kezüket a koszorúslány csokor, büszkén és boldogan kísérhették a menyasszonyt és a vőlegényt.

Számos technika létezik a virágkoszorú elkészítésére, nekünk (és a megrendelőinknek) a hajpántos megoldás vált be a leginkább. Olyan könnyen hajlítható, de a fejet nem szorító hajpántokat használunk, amelyek viselése kényelmes, a gyerekek fejéről nem esik le egykönnyen.
WP_20150805_002 WP_20150805_004

       A hajpántot az esküvői dekorációval harmonizáló szaténszalaggal teljesen bevonjuk. Ezt jó előre elkészítjük, mert az esküvői előkészületek ideje alatt bizony erre lenne a legkevesebb időnk. A hajpántok aztán az esküvő reggelén kapnak főszerepet, mert az élővirágokat az esküvő előtt 1-2 órával kötjük rá a hajpántokra, természetesen a ceremónia stílusának megfelelő virágokból.

hajdísz A gyerekek alig várják, hogy királylányok lehessenek, imádják a virágkoszorúkat, mi pedig mindig azt a visszajelzést kapjuk, hogy a gyermekek még napokkal később is féltve őrzik virágdíszüket.

hajdísz

      A díszeket többnyire aprófejű virágokkal díszítjük; csokros rózsát, lisiantust (szellőrózsát) és rezgőt használunk. Így a díszek tökéletesen illeszkednek, mégis mutatósak, nem veszik el a hangsúlyt kislányok boldog mosolyáról.

hajdísz

Igen ám, de mi a helyzet a fiúkkal?

Az ő egyéniségüket is jól kifejezi, ha a szokásostól eltérő, mégis vagány és humoros kitűzőt választunk nekik. Ilyenek a Lego-figurás kitűzők, amelyek közül bármelyiket választhatják a gyerekek, a mesefigurás hősöktől az autóvezetőig bárki bőrébe bebújhatnak, ráadásul örök emlékként meg is tarthatják a kitűzőjüket, hiszen az sosem hervad el!

Legó figurás kitűzőHa szeretnél Te is hasonló díszeket az esküvődön, üzenj nekünk az oldalon keresztül, vagy írj egy e-mailt az info@naturdekor.hu címre.