Koszorúkészítő

Hogyan készíthetem el saját ajtódíszemet?

1. Saját készítésű (kattintású) ajtódísz esetén először válaszd ki a kívánt koszorúalapot.

2. A megjelenő “Termések” közül 3 különböző méretű (Small, Medium, Large) termést választhatsz, amelyek a koszorún, adott helyen helyezhetők el. A kiválasztott méretű termést a koszorún előre meghatározott pontokontudod elhelyezni. A rendszer a termések mérete alapján adja meg az elhelyezkedés pontjait.

3. A koszorúdra maximum 3 féle, és ezáltal 3 méretű termést választhatsz.

4. Ezt követően választhatsz még a megjelenő “Egyéb kiegészítők” (pl. feliratok, vagy textil/fém dekortermékek) közül, amelyek elhelyezését kérjük, bízd ránk!

5. Amikor elkészültél a díszeddel, kattints a “Kosárba rakom” gombra.

6. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az általad készített ajtódíszt mi magunk, a saját manufaktúránkban fogjuk elkészíteni, a Te elképzelésed alapján. Mindent megteszünk azért, hogy az esetleges színbeli és megjelenésbeli eltéréseket minimalizáljuk. Az általad megálmodott és kiválasztott ajtódísszel 90%-ban azonos megjelenést garantálunk.

7. Amennyiben kérésed-kérdésed merül fel a díszítéssel kapcsolatban, üzenj nekünk az oldalon keresztül (oldal alja), vagy írhatsz nekünk az info@naturdekor.hu címre.

Looks like you're trying to access the configuration page directly. This page can only be accessed by clicking on the Build your own button from the product or the shop page.