Húsvéti asztaldekorációs tippjeink a Fördős Zé Magazinban

Biztos tudjátok, hogy Karácsony előtt jelent meg a népszerű főzőguru Fördős Zé gasztromagazinja, amely mostantól online formában, gasztroportálként is működik. Nos, ha a karácsonyi asztaldekorációs munkát szerettük, akkor a mostani, húsvéti terítékes felkérést egyenesen imádtuk! Az egész csapat nagyon laza, nyitott és kedves, gyakorlatilag (ismét) teljesen szabad kezet kaptunk, amelyet igyekeztünk kihasználni. Zé konyhájában zseniális kiegészítőkre bukkantunk, élénk színekkel, formákkal, letisztult grafikákkal; valljuk be, számunkra is nagyon hasznos és sok tanulással jár egy-egy ilyen felkérés. Nagy élmény testközelből látni, hogy hogyan áll össze egy ilyen sokrétű produkció.

A cél most is egyértelmű volt: csak pofon egyszerű, a Te konyhádban is fellelhető kiegészítőket használva, néhány filléres dekor elemmel és virággal megbolondítva hogyan érj el bámulatos hatást a vendégeid és a családod körében!

Próbáld ki őket, nem fogsz csalódni!
A többi húsvéti-tavaszi kiegészítőt pedig szerezd be itt:
http://naturdekor.hu/termekkategoria/tavasz/

A terítési tippek részletes leírását itt találod:
https://zemagazin.hu/husvet/husveti-asztaldekoracios-tippek/

Fotók: Puskás Nóra
Grafika: Dés fotó